00000
000000

Specialist Jeroen Lubbers

360 Fotografie 

TWEAKTIME heeft zich gespecialiseerd in het maken van virtuele tours. Fotograaf Jeroen Lubbers is goedgekeurd street view fotograaf door Google. Intussen heeft Jeroen Lubbers handelend onder de naam TWEAKTIME voor vele bedrijven al een virtuele tour weten te realiseren. 

TWEAKTIME streeft naar snel en efficiënt. Tevens lever ik altijd foto’s en tours van de hoogste kwaliteit. Hierbij ga ik verder dan alleen het maken van de foto. Ik denk graag met u mee, om uw doelstellingen zo goed mogelijk te realiseren. Omdat ik ervaring hebben met het bouwen van websites en weet ik welke mogelijkheden en beperkingen er online kunnen zijn. Weet ik ook welke camerapositie uiteindelijk het mooiste plaatje oplevert. Dat komt de presentatie ten goede bij het maken van uw virtuele tour.

Interesse in een virtuele tour?

Wilt u meer klanten bereiken door het gebruik van een virtuele tour bij uw bedrijf? Via TWEAKTIME is dat mogelijk! Door middel van deze tour kunnen klanten of relaties op een virtuele manier kennis maken met uw bedrijf. Op deze manier weten zij direct wat ze kunnen verwachten. Hierdoor vergroot u de kans dat zij zich al aan u binden alvorens de eerste kennismaking. 

Vanaf € 200,- maakt professioneel en goedgekeurd street view fotograaf Jeroen Lubbers van uw bedrijf, winkel, huis of showroom een prachtige Google virtuele tour. Op Google Zoeken en Maps kunnen klanten bij uw bedrijf virtueel binnenkijken. 

Laat klanten bij u binnenkijken op Google. 

Afhankelijk van de grote van uw bedrijf maakt TWEAKTIME gemiddeld in 1 tot 3 uur tijd ook een Google virtuele tour van uw bedrijf.

Er is al een virtuele tour vanaf € 200,-. TWEAKTIME werkt met aantrekkelijke tarieven. Dit is handig bij een vraag naar regelmatige verversing van ruimtes en locaties in verband met een wisselend aanbod.

Heeft u interesse in mijn diensten, of wilt u graag eerst meer informatie over deze unieke mogelijkheid en tarieven? Dat kan door contact op te nemen via het telefoonnummer 0654993461 of het e-mailadres info@tweaktime.nl een mail getiteld 360 tours te sturen. Ook kunt u het onderstaande contact formulier invullen.

TWEAKTIME helpt ook u graag met de perfecte virtuele tour!