00000
000000

Beacons

Met beacons (bakens) maakt u via de smartphone contact met het winkelende publiek. Door aantrekkelijke aanbiedingen te zenden aan het winkelend publiek wordt een winkelbezoek extra aantrekkelijk gemaakt.

U maakt zelf de advertenties aan in de beacon manager. Passerende en/of bezoekende klanten ontvangen via de app een aantrekkelijke aanbieding(en) van uw winkel. Door de brede analyse mogelijkheden van de beacons krijgt u ook meer inzicht over uw klanten. En beloon trouwe klanten door loyaliteitsvoordeeltjes. Alles beheert u zelf in de beacon manager.

Wat doet de beacon manager?

De beacon manager brengt de on- en offline wereld echt samen. U communiceert, door middel van beacons, realtime met eindgebruikers via de gratis app. De manager, uw persoonlijk online dashboard, is eenvoudig te bedienen en geeft u de ruimte om alles zelf in te stellen en te beheren. Alle aanbiedingen en informatie is perfect te timen en op voorhand door u te plannen.

-         Locatie bepalend

-         Notificaties direct op de telefoon van potentiële en bestaande klanten

-         Relevant en altijd up-to-date

-         De app is beschikbaar op iOS en Android

Mobiele marketing in de real world context

Door dienst in te zetten biedt u uw bezoekers op een heel eenvoudige wijze allerlei extra services, aanbiedingen of andere voordelen aan. Dit gaat u meer bezoek, trouwe relaties en daarmee echt rendement opleveren.