00000
000000

Marketing

TWEAKTIME marketing richt zich op de distributie van relevante content voor bedrijf & consument. Het creëren van een relevante commerciële  innovatieve, verrassende marketing strategieën die ik u bied met betere tarieven dan andere adverteerders. Ik proberen van elke opdracht een beleving te creëren voor de doelgroep waar u het voor bedoeld heeft.

In nauwe samenwerking met u werk ik aan het gehele totaalplaatje van idee tot eindproduct. Dat alles doe ik vanuit één helder uitgangspunt: online kan altijd beter. Van daaruit werk ik aan het verbeteren van de digitale diensten van onze klanten. Dat doe ik door ons voortdurend te verdiepen in de klant én de doelgroep. Door mij onder te dompelen in de laatste technieken. Zodat het uw opdracht nooit te kort komt en van de beste diensten uit kan gaan. Ik ben een betrouwbare partner voor u door vooraf heldere afspraken te maken over budgetten, aanpak en verwachte opbrengsten. 

Referenties 

De klanten zijn je grootste ambassadeurs. Als zij tevreden zijn, dan doe ik mijn werk goed. Mijn klanten zijn erg divers. Bekijk hieronder een aantal cases van mijn projecten, marketing stunts, opdrachten & tevreden klanten: