00000
000000

Desktop & laptop

Problemen met uw computer en/of laptop zijn altijd vervelend, en ik help u hier graag van af. Het is mogelijk om onderdelen te vervangen, repareren of upgraden.


PC hulp

Het instellen & overzetten van email is vaak lastig. Wanneer u hulp nodig heeft stellen wij Outlook, Mozilla, Windows Mail, Gmail etc. voor u in.


Internet problemen 

U heeft problemen met internet of de verbinding hapert. U krijgt internet niet goed ingesteld of webpagina’s werken niet goed ? Dan ben ik uw monteur aan huis om u verder te helpen.


Harde schijf of SSD installeren

Een Solid State Drive (SSD) installeren. Dus u wilt een snelle schijf in uw pc of laptop. Hiermee start Windows sneller op en is uw pc vlotter in gebruik. Desgewenst zet ik ook uw data over.


Herinstallatie besturingssysteem(en)

Met het maken van backups en terugzetten van uw bestanden en mail. Gratis een security check om bij te zijn met de laatste softwareversies. Weer veilig online. Uw systeem is weer “fris” zonder oude fouten en gebreken.


Data recovery 

Uw computer start niet meer op of de externe harde schijf is niet meer in Windows te vinden? Dan kan ik vaak uw foto’s,  documenten etc. van de schijf recoveren. Oók een kapotte USB-schijf / USB-stick is vaak te repareren (succes niet gegarandeerd).


Smartphone & Tablet

Heeft u een defect scherm, een gebroken glas, of een ander vervelend probleem?
Ik repareer en vervang vrijwel alle onderdelen van alle merken.


WIFI hulp

Geen verbinding, wifi valt uit. Slecht wireless bereik, uw wifi router instellen of versterker. Apparaten veilig aan de wifi-router koppelen. Netwerk stekkers, internetkabel of netwerkkabel monteren ik ben u monteur aan huis.


Virus en malware verwijderen 

Van mijn tablet of pc (Er wordt bijvoorbeeld een melding weergegeven dat u geld moet betalen om weer vrij te kunnen computeren). Ook hulp en diagnose bij ransomware.


ICT service 

Ik leveren ICT-services aan particuliere en zakelijk klanten, en bied oplossingen op maat.


Computer APK

Uw pc op meer dan 21 punten nagekeken waardoor u veilig & vlot kunt computeren. Securitychecks en updates om weer volledig bij te zijn. Periodiek onderhoud voorkomt problemen.


Hulp aan huis

Uw apparatuur gecheckt thuis: reparaties thuis wanneer mogelijk en anders via haal- en brengservice. Of als u gewoon vragen heeft over het gebruik van pc, tablet, laptop, tv of telefoon. Het opschonen (malware e.d.) van uw pc, laptop en andere apparatuur. 


Schoonmaken

Laat deskundigen uw apparaten schoonmaken, zoals uw computers en accessoires (toetsenbord, muis etc). Ik bied deze dienst uitsluitend aan consumenten.