00000
000000

Over TWEAKTIME

 

TWEAKTIME kent Groningen als geen ander. Ik ben nauw verweven met dit gebied. TWEAKTIME is een IT bedrijf met een breed aanbod aan producten die specifiek gericht zijn op de provincie Groningen Met mijn brede aanbod aan producten, diensten & content ben ik niet uniek maar wel uiterst bekwaam.

Het uitgebreide product en dienstaanbod van TWEAKTIME zorgt ervoor dat het niet nodig is om allerlei externe bedrijven te gebruiken om uw doel te bereiken. U kunt voor de totaal oplossing daadwerkelijk bij mij terecht. Of het nou om computers bouwen, reparaties, IT oplossingen zoals QR codes of marketing gaat. Ik bied u het aan voor marktconforme tarieven. 

Missie

TWEAKTIME richt zich op de distributie van relevante content voor bedrijf & consument. Het creëren van een relevante commerciële  innovatieve, verrassende marketing strategieën die ik u bied met betere tarieven dan andere adverteerders. Ik probeer van elke opdracht een beleving te creëren voor de doelgroep waar u het voor bedoeld heeft. 

Jeroen Lubbers Entrepreneur, Owner

TWEAKTIME is een eenmansbedrijf (ZZP)

Het bedrijf is opgericht en uitgevoerd door H.J.J. Lubbers

Ik ben IT & marketing specialist en heb naast het werken in verschillende organisaties een eigen dienst gestart. In mijn werkveld heb ik veel ervaring opgedaan in het beheren van computers, servers, marketing, reparaties, verkoop van goederen enz.

Vóórdat ik bij u aan mijn werk begin geef ik u vooraf een raming van de benodigde werktijd en te maken kosten. Zo weet u waar u op mag rekenen. Goede en professionele hulp moet betaalbaar blijven. Mocht het totaal toch hoger uitpakken dan beraamd dan bel ik u eerst op om te overleggen. Zo komt u niet onverwacht voor hoge kosten te staan.

Kosten voor materialen komen op het uurloon. Als er apparatuur betrokken moet worden dat ik niet meteen voorhanden heb dan schaf ik het voor u aan. U ontvangt hiervoor een voor factuur. Ik kijk hier altijd naar de beste waarde voor de aanschafprijs. Als ik iets voor u aankoop dan betaalt u naast het product alleen voor de installatie. Wel zo eerlijk en makkelijk want ik rijd voor u naar de computerwinkel of bestel het bij mijn inkooporganisatie. De kosten die u maakt bij TWEAKTIME kunt u ook met  de PIN betalen.