00000
000000

Reparaties & onderhoud

Je computer, tv, telefoon of ander product kan onverhoopt niet meer naar behoren werken. Dan wil je dat het probleem snel en accuraat opgelost wordt. Kies daarom voor onze reparatie service. Uw reparatie wordt vakkundig en met zorg uitgevoerd. Zoek niet verder naar betaalbare en betrouwbare reparatie bedrijven bij u in de omgeving. Bij mij is de diagnose gratis* en krijgt u een offerte met de prijs wat de reparatie in zijn totaliteit bedraagt.

*Diagnose & offerte zijn gratis bij opdracht van reparatie. Bij het weigeren van de reparatie is er een betaling verschuldigd. De betaling bedraagt 30 euro en dient binnen 14 dagen over gemaakt te worden. Na betaling wordt het product weer uw eigendom. Bij het niet voldaan van de betaling vervalt uw recht op het door uw ingeleverde product en wordt het eigendom van TWEAKTIME.

Vraag voor installaties en onderhoud vrijblijvend een offerte aan. Dit kan via mail , telefoon of het onderstaande contactformulier. Bij het zenden van een product voor een onderhoudsdiagnose gelden ze zelfde voorwaarden die gelden voor de reparatie.


Waarom repareren?

Apparaten die gerepareerd kunnen worden, horen gerepareerd te worden.
Door uw apparaat te laten repareren, bespaart u geld en werkt u mee aan een milieuvriendelijke omgeving.

De meeste apparaten kunnen gerepareerd worden.
Vraag naar de mogelijkheden.
Ik repareer uitsluitend apparaten van originele merken.
Ook gebruik ik altijd originele onderdelen of A+ kwaliteit tijdens de reparatie.